top of page
3123.jpg
oyunbilgim favicon_edited.jpg
hgg-removebg-preview.png

The Day Before Çıkışından 4 Gün Sonra Battı!

The Day Before çıkışından 4 gün sonra battı! Peki şimdi ne olucak?


The day before

The Day Before bu yılın en tartışmalı oyunuydu ki çıkışından tam 45 Gün sonra oyunun sunucuları tamamen kapanacak. Oyunun yayıncısı Mytona, Twitter (X) üzerinden yaptığı paylaşımda The Day Before'un mali durumu birazcık sıkıntıdaymış gibi görünüyor ki oyunun çıkışının 4. günü maddi sıkıntılar yaşamışlar.


the day before iflas mesajı

Geliştirici Fntastic, Oyunun 4. gününde maddi sıkıntılar yüzünden projenin altında kaldıklarını açıkladı. Twitter'dan yaptığı açıklamada;

"Sevgili Topluluk,


Geliştirme şirketi Fntastic'in faaliyetlerini resmi olarak durdurduğunu ve bunun sonucunda The Day Before'un kullanımdan kaldırılacağını ve sunucuların 22 Ocak 2024'te kapatılacağını üzülerek bildiririz.


Daha önce de belirtildiği gibi, yatırımcı olarak Mytona, tüm oyun alıcıları için geri ödemeleri kolaylaştırmak amacıyla Steam ile işbirliği içinde çalışmaktadır. Henüz satın alma işlemlerinin iadesi yapılmamış oyuncular için Steam artık proaktif olarak kalan tüm oyunculara iade yapacak.


Projenin ömrü boyunca toplumun desteğine şükranlarımızı sunarız. Ne yazık ki bir geliştirme ekibi olmadığı için projeyi resmi olarak kapatmaktan başka seçeneğimiz yoktu.


Bu yolculukta tüm destekçilerimize içtenlikle teşekkür ediyor, hepinize mutlu bir bayram dönemi diliyoruz."


İADELER

The Day Before, Steam'de 10/2 puan alarak "Son Derece Olumsuz" incelemesini aldı, diğer yandan incelemesini yapan birçok internet siteside aynı düşünüyor, Bizler'de Dahil...




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

bottom of page