top of page
3123.jpg
oyunbilgim favicon_edited.jpg
hgg-removebg-preview.png

Sevilen PS Oyunu Until Dawn PC Sürümü Geliyor!

PS4'ün çıkış oyunlarından biri olan Until Dawn için PlayStation 5 ve PC sürümü geliyor.


PlayStation 2024 State of Play etkinliğinde yapılan açıklamayla, Supermassive Games tarafından geliştirilen ve Sony'nin yayıncılığını yaptığıorku oyunu Until Dawn'un PlayStation 5 ve PC platformlarına yenilenmiş bir şekilde geleceği resmiyet kazandı.


2015 yılında PlayStation 4 platformunda piyasaya sürülen Until Dawn, Supermassive Games'in başarılı bir kendi maceranı kendin seç video oyunuydu. Bir grup genç tarafından dağ evinde başlayan bir tatil macerasının korku dolu bir yolculuğuna çıkarıyordu.

Supermassive Games, bu oyunla birlikte interaktif korku türünde adını duyurdu. Günümüzde stüdyo, The Dark Pictures Anthology gibi seçim dolu korku oyunlarıyla tanınıyor olsa da Until Dawn, Supermassive Games'in bu tür oyunlarda ustalığını ve yaratıcılığını kanıtladığı öncü bir yapımdır.


Until Dawn PS5 ve PC Sürümü Fragmanı:



2015 yılındaki başlangıç oyununun yanı sıra, Until Dawn'a iki ek oyun daha gelmişti. 2016 yılında piyasaya sürülen Until Dawn: Rush of Blood adlı bir on-rails shooter oyunu, PlayStation VR başlığı için özel olarak geliştirilmişti. Oyuncuları, korku dolu bir lunapark gezisine çıkarıyordu. 2017'de ise, Until Dawn'un olaylarından 60 yıl önce geçen bir öncül olan The Inpatient piyasaya sürüldü. Bu oyun da yine PlayStation VR için özel olarak hazırlanmıştı ve bir akıl hastanesinde geçen bir korku deneyimi sunuyordu.


Until Dawn'ın doğrudan bir devam oyunu yapılmamış olsa da, 2022'de Supermassive Games, manevi bir devam niteliğindeki oyunlarından biri olan The Quarry'i yayınladı.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

bottom of page