top of page
3123.jpg
oyunbilgim favicon_edited.jpg
hgg-removebg-preview.png

RDR2'nin En Hızlı ve En iyi Atı: Beyaz Arap Atı Nerede Bulunur?


Red Dead Redemption 2'nin En Hızlı ve En iyi Atı: Arap Atı Nerede Bulunur? RDR2'DEKİ BEYAZ ARAP ATI OYUNUN BAŞINDA ALABİLECEĞİNİZ EN İYİ ATTIR, BEYAZ ARAP ATI SİZİ OYUNUN SON CHAPTERINA KADAR ÇOK RAHAT GÖTÜRÜR. İSTERSENİZ ŞİMDİ NEREDE BULABİLECEĞİNİZE BİR BAKALIM.

Öncelikle Lake Isabella gölünün sol tarafında (bulamassanız etrafında dolanın) işaretlenmiş yere gidiyorsunuz. Orda eğilerek Beyaz Arap atını bulmanız gerekiyor, Yaklaşmadan önce dürbününüzle onu izleyin ve "Study" e basarak (Sağ alta hangi tuşla onu öğreniceğinizi bulabilirsiniz) Daha sonrasında ata eğilerek yavaş yavaş yaklaşın belirli bir mesafeye geldiğinizde, Eğer PC'de oynuyorsanız sağ click basılı tutarak sakinleştirmeniz gerekli yoksa a at korkacak ve kaçacaktır. Yanına iyice yaklaşınca ve kaçmıyorsa 2 seçeneğiniz var, Birince seçenek elinize halatı alıcaksınız ata doğru atıp ona yaklaşıcaksınız atın dibine geldiğinizde ata binin at ilk başta sizi üstünüzden atmak isteyecek bu yüzden geri tuşuna basın o arada G tuşuna art arda basın ve atı sakinleştirin. Aynısını konsollarda yapıyorsunuz tek fark atı sakinleiştiriken Playstationda R1 tuşuna basıyorsunuz.

Atı eğer evcilleştirdiyseniz eski atınızdaki eğeri yeni atınıza koyarak kullanın, Atı evcilleştirdiğinizde yapmanız gereken en önemli şey at ile aranızdaki bağı güçlü tutup Atın seviyesini maximum seviyeye ulaştırmak aranızdaki bağı güçlü tutun. Yani demem o kii onu fırçayla temizleyin, Atınıza yemek verin (Elma, Şeker vb) yemeği Ahırlarda bulabilirsiniz.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

bottom of page